Q1 : Of de producten in de site zijn authentiek of niet
A1 : Zoals u weet, kan de authentieke Moncler alleen worden gekocht bij erkende dealers . Onze Moncler zijn hoog replica's , maar we hebben een garantie op hoge kwaliteit die je mag verwachten , en ze zijn bijna hetzelfde als de echte!

Q2 : Wat zijn de terugkeer en uitwisseling beleid ?
A2 : Als u niet tevreden bent met het item , neem dan een foto van de items eerst , dan stuur het naar ons e-mail voor ons om ervoor te zorgen dat , in7 dagen , kunt u het item terug naar ons en zullen we een uitwisseling voor u zodra wij het ontvangen . Natuurlijk zullen we niet kunnen rendementen en / of uitwisselingen accepteren als er bewijs is dat de items zijn buiten zijn gedragen .

Q3 : Over de bestelling te annuleren en restitutie .
A3 : Als u de volgorde wilt annuleren voordat wij leveren de items , zal de bank de 10 % van het bedrag aftrekken als de servicekosten . Als u wilt het geld terug te krijgen nadat u de items ontvangen , moeten we aftrekken 30 % van de betalingen in de hoeveelheid , want het is afhandelingskosten de credit card bedrijven ' van ons .

Q4 : Zijn alle producten bleek in de website ?
A4 : Wij zijn niet alle producten op deze website nu zetten . Als u verwacht andere stijlen die hier niet worden weergegeven , kunt u ons vertellen welke je geïnteresseerd in bent , en we zullen proberen ons best om uw wensen te voldoen !

Q5 : Zijn de foto's waar of onwaar ?
A5 : Alle van het beeld zijn in natura genomen door onszelf, kan de kleur fenomeen zich slechts in een paar foto's , check ze duidelijk voor het item te nemen in uw grafiek .

Voer uw Waardebon inwisselcode in: